“Dia tanya kakak mana, saya hanya jawab kakak dem4m..” – Ayah Terpaksa ‘Boh0ng’ Ibu Pasal Siti Surya

Terkedu, rasa tak percaya apabila Ismail Muda, 58 mengetahui kenalan wanita Allahy4rham Siti Nur Surya, 19, sudah dit4han untuk si4satan.

Betul ke dia yang bvnvh?”

Itulah ayat yang keluar daripada mulutnya saat mengetahui ident1ti susp3k,  dia tidak menyangka gadis sebaya usia arw4h dan dikenalinya sanggup mengambil tindakan kej4m sedemikian jika benar d4kwaan berkenaan.

Tambah Ismail lagi, dia dapat jangka bahawa pelakunya wanita menerusi kesan tapak kaki kecil, namun tidak boleh kenal pasti ident1ti.

“Terdapat beberapa kesan tapak kaki berserta dar4h di atas lantai menuju pintu bilik, selain bedak yang ditabur pada pintu almari dipercayai bertujuan mengh1langkan kes4n cap jari.”

Katanya lagi, Arw4h dah lama tak berkawan dengan si pel4ku itu dan tidak tahu apa sebenarnya yang berlaku sehingga membawa kepada pembunvhan. Lapor Harian Metro.

Dia bertanya kakak mana, dan saya hanya menjawab kakak dem4m.”

Sumber: Lebih menghibakan lagi, ketika ditemui di rumah keluarganya di Kampung Beladau Kepong, Ismail hanya menjawab yang Allahy4rham Siti Surya dem4m saat ditanya oleh isterinya Zaini Musa, 55.

Ketika ditanya sama ada isterinya tahu atau tidak dengan kejad1an itu, Ismail berkata, dia suk4r untuk menyatakan situas1 berkenaan.

“Saya rasa dia (isteri) tidak tahu dengan apa yang berl4ku. Pada zahirnya juga tidak nampak dia bersedih dengan apa yang berlaku, tetapi bat1nnya kita tak tahu,” katanya.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Harian Metro/Pen Merah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*