“Jika Ini Ujian Untuk Dapatkan Cahaya Mata, Aku Reda,” – Ikhtiar Rezeki Zvriat, Eriyca Baiduri Ada Sebab Buang Tiub Fallopio

Pengasas kosmetik Eriyca Baiduri atau lebih mesra disapa sebagai Madammu selamat menjalani prosedur membuang tiub fallopio yang memb3ngkak sebelum meneruskan rawatan persenyawaan in-vitro (IVF) pada Isnin.

Menurut Madammu, pembedahan tersebut terpaksa dilakukan secepat mungkin susulan bengk4k pada saluran tiub dan ia menyukarkan proses pemindahan embrio bagi tujuan IVF.

“Hari ini 18/7/2022, Isnin 10:00am Madammu perlu melalui procedure remove fallopian tube. Satu procedure yang Madammu memang amat t4kut dan tak nak lalui. Tetapi keadaan memaksa untuk Madammu perlu laluinya juga.

“Teringat pada 5/7/2022 apabila Dr. Haris memberitahu Madammu yang Madammu harus jalani pemb3dahan secepat mungkin ak1bat bengk4k yang semakin besar pada tube dan tidak boleh teruskan untuk proses pemindahan embryo,” tulisnya menerusi Diari Madammu.

Meski banyak cab4ran yang dihadapi dalam usaha memiliki zvriat, namun dia percaya dengan aturan Yang Maha Esa dan bersyukur apa adanya.

Ahli perniagaan ini juga bersangka baik, setiap apa yang dilalui hari ini pasti ada hikmah.

Sementara itu menerusi aplikasi Tik Tok, Madammu reda dan mendoakan agar urusannya dipermudahkan.

“Jika ini adalah ujian untuk mendapatkan seorang cahaya mata, Madammu reda. Ya Allah permudahkanlah urusan Madammu,” tulisnya.

Dia pada masa sama memberikan dedikasi atas peng0rbanan suami dan anak-anak yang sentiasa berada di sisi.

Eriyca sebelum ini menerusi MH mengakui dia dah suami mulai ikhtiar untuk memiliki cahaya mata mengenangkan tiga anak mereka kini kian menginjak dewasa.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Media Hiburan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*