“Sendiri cari padah kan?” – [Vide0] ‘Influencer’ Buat TikTok Jilattt Jamban, Lepas 2 Hari Dis4hkan P0sitif Cor0navirus

 

Entah kenapa, sejak C0vid-19 menular boleh pula wujud trend video meng4rut seperti #Cor0navirusChallenge. Lebih tervk lagi, ada pula tu yang sibuk nak buat video jij1k dan demi nak dapat banyak ‘views’ mereka sanggup jil4t mangkuk tandas!

Termasuklah seorang ‘influencer’ berusia 21 tahun dari Beverly Hills, California, Amerika Syarikat ini yang taknak terlepas daripada mengikuti trend terkini di internet walaupun ianya kot0r dan menjij1kkan.

Sebelum ini, seorang wanita telah membuat video #Cor0navirusChallenge di Tiktok di mana dia telah menj1lat mangkuk jamban ketika berada di dalam sebuah pesawat. Tidak mahu ketinggalan, influencer’ bernama Larz ini pun nak buat juga video yang sama.

Beberapa hari lepas, Larz ada kongsikan video Tiktok menunjukkan dia memasuki sebuah tandas awam dan terus menuju ke salah satu cubicle. Lepas tu dia mencangkung di tepi dan terus jil4t mangkuk jamban tu!

VIDE0:

Kata orang, beranii buat beranii tanggung. Terimalah pad4hnya kan? Menurut New York Post, Larz sendiri telah memaklumkan yang dia dis4hkan p0sitif cor0navirus dua hari selepas menjil4t mangkuk jamban tu!

Meskipun tidak dinyatakan sama ada j4ngkitan cor0navirus tersebut didapati akibat menj1lat mangkuk jamban itu namun Larz kini terl4ntar di h0spital dan sedang menerima rawatan sepatutnya.

Sanggup dia jil4t eh, jamban kot0r kottttt?!!!!

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Lobak MerahBe the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*