Foto Doktor Pakar Sekeluarga Dis4hkan P0sitif C0vid-19 Undang Sebak

Di Perak, seorang doktor pakar bersama isteri dan anak-anaknya telah dimasukkan ke H0spital Permaisuri Bainun, Ipoh selepas mereka sekeluarga dis4hkan p0sitif C0vid-19. Kisah ini telah dikongsikan oleh isteri beliau di laman Facebooknya, Gold Amy Edriena.

Perkongsian wanita ini telah mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang rata-ratanya sedih dengan nasib yang menimpa mereka sekeluarga.

‘Doakan kami satu family sembuh’

Menerusi perkongsian tersebut, Amy Edriena memberitahu bahawa dia bersama suami dan anak-anaknya kini berada di H0spital Permaisuri Bainun, Ipoh untuk dikuar4ntinkan selepas mereka dis4hkan p0sitif C0vid-19.

Menceritakan kisah itu, wanita ini turut memaklumkan bahawa suaminya juga merupakan seorang doktor pakar yang berkhidmat di bahagian kecem4san H0spital Teluk Intan.

Assalamualaikum doakan kami sembuh family p0sitive c0vid-19. Now admit at Ipoh H0spital, suami saya seorang pakar H0spital Teluk Intan di Jabatan Kecemasan.

‘Terima kasih pada p0lis’

VIDE0:


Difahamkan, mereka sekeluarga bersama beberapa orang pes4kit yang lain kini telah dihantar ke H0spital Teluk Intan untuk raw4tan lanjut.

Sementara itu, mereka turut meluahkan rasa syukur dan berterima kasih kepada petugas-petugas kesihatan atas layanan dan khidmat bantuan yang diberikan sepanjang 4 hari mereka sekeluarga berada di H0spital Permaisuri Bainun.

Bismillah, kami dengan beberapa p4tient telah dihantar ke H0spital Teluk Intan untuk rawatan lanjut. Di escort dengan 2 pegawai p0lis trafic, Alhamdulilah agar melancarkan perjalanan kami. Terima kasih yang tak terhingga pada semua petugas H0spital Ipoh hanya Allah dapat balas jasa baik semua setelah 4 hari di H0spital Ipoh.

Semoga cepat sembuh

Sumber: Gold Amy Edriena / Ohbulan

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*