“P0lis suruh datang, ikut je la nak takut apa?” – Azwan Ali muncul di m4hkamah, dipercayai k3s perIekeh kakitangan h0spital

Azwan Ali ketika di Kompleks M4hkamah Kuala Lumpur di Jalan Duta. -foto paparan skrin FB live Malaysia Gazette

PENGACARA kontr0versi Azwan Ali muncul di Kompleks Mahk4mah Kuala Lumpur di Jalan Duta pada pagi Jumaat dipercayai berhubung lap0ran p0lis yang dibuat ke atasnya oleh H0spital Putrajaya pada Selasa lalu.Dia yang hadir berpakaian serba hitam dilihat hadir ditemani dua pembantunya.

Bagaimanapun Azwan terpaksa menunggu seketika di pintu utama kompleks mahk4mah sementara menunggu surat kebenaran sebelum dibenarkan masuk.

Menerusi rakaman Facebook live bersama portal Malaysia Gazette, Azwan berkata dia sendiri tidak mempunyai maklumat lengkap mengenai arahan untuk hadir ke mahk4mah.

Kenyataan media dan salinan lap0ran p0lis H0spital Putrajaya.

“Tak tahulah kes apa. Saya tak tahu menahu… hanya datang je. Apabila p0lis suruh datang, saya datang la.

“Ini arahan p0lis… apabila p0lis suruh datang, ikut je la nak takut apa,” katanya.

Pada Khamis mStar melap0rkan Azwan membuat permohonan maaf kepada pihak H0spital Putrajaya kerana menggunakan kata-kata kes4t terhadap mereka.

Ia berpunca daripada rakaman vide0 seorang penyanyi wanita era 80-an yang mengadu tentang layanan kakitangan h0spital berkenaan ketika kunjungannya baru-baru ini.

Susulan itu H0spital Putrajaya membuat lap0ran p0lis pada Selasa berhubung penul4ran dua video menjej4skan imej dan kredibil1ti pegawai perubatan dalam mengendalikan k3s C0vid-19 di Balai P0lis Presint 7, Putrajaya.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Mstar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*