“Alicia Amin Dkwa” Vivy Yusof Gvna Anak-anak Yatlm Untuk Menut0p KesaIahan

Nampaknya isu sensasi mengenai usahawan Datin Vivy Yusof di d4kwa meniru idea orang lain masih menjadi sebutan. Difahamkan Vivy meniru rekaan dan konsep jenama tudung seorang selebriti bernama Nia Atasha.

Selepas Qi Razali yang buka mulut mempertankan kekasihnya itu, kini giliran model Alicia Amin pula mengklritik.

Dipetik dari Astro Gempak, Vivy  terkilan apabila koleksi The Artsy dUCk yang bakal dilancarkan untuk membantu anak-anak yatim diperkotak-katikkan sebegini.

Walaubagaimanapun, kenyataan Vivy itu tidak disambut baik oleh Alicia. Di Instagramnya, Alicia k3sal dengan kenyataan Vivy seolah-olah menutup k3salahannya dengan memberitahu koleksi itu untuk membantu anak-anak yatim. Alicia berkata, sepatutnya Vivy memohon maaf di atas k3salahannya.

“Instead of Apoligising, or paying homage, she is using as a scapegoat??? Ok?- tulisnya di Instagram

“saya akan menjual ubat kemudian menderma ke rumah anak yatim kerana tidak menjadi masalah bagaimana anda mendapat wang tunai, asalkan anda membantu”- katanya

Terdahulu, Nia menyatakan kek3salan terhadap tindakan Vivy yang meniru idea yang pernah dikeluarkan olehnya bersama sebuah jenama tempatan pada 2018. Walaugaimanapun, Vivy menolak d4kwaan itu dan mempertahankan pekerjanya yang berusah keras untuk menghasilkan koleksi tersebut.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: murai/Media Kita

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*