“Saya Suka Imej S3ksi Tapi Bukan Perempuan Mur4han” – Scha Elinnea

Masih baru lagi dalam dunia lakonan, bagaimanapun nama pelakon Scha Elinnea kini semakin dikenali ramai. Malah, pelakon itu juga turut menjadi perhatian sejak kebelakangan ini kerana imejnya yang agak s3ksi.

Meskipun sering tampil dengan imej s3ksi dan memiliki raut wajah mengg0da, Scha berkata jangan menilai seseorang itu dari segi luaran sahaja. Ujarnya, dia bukan seorang yang gedik dan menyifatkan dirinya seorang yang pemalu.

“Jangan sesekali menilai buku daripada kulitnya. Jujurnya, saya mudah tersentuh dan berhati tisu. Disebabkan itu, saya cepat menitiskan air mata membaca komen netizen dalam IG.

 

View this post on Instagram

 

if you need me, i’m here😉

A post shared by Scha Elinnea (@schaelinnea) on


“Daripada sibuk mahu menjaga tepi kain artis, lebih baik jaga anak bini dulu. Mungkin tak ramai yang tahu, saya seorang pemalu. Saya rasa kekok apabila perlu membawakan watak gedik, pengg0da atau per4mpas suami orang. Rasa geli pun ada sebab tak biasa,” katanya.

Dituduh terlibat pel4curan kelas atasan, Scha berkata dia bukan sahaja menjadi bahan kec4man netizen malah mended4hkan dihubungi individu tidak dikenali untuk menjadi ‘teman r4njang’ kepada seorang lelaki berstatus VIP.

“Saya tak pasti sama ada lelaki berkenaan rakan atau pembantu peribadi lelaki VIP berkenaan. Namun, kata-katanya cukup membuatkan saya terkejut dan takut. Dia bertanya berapa bayaran dikenakan jika mahu menjadikan saya teman beraksi atas r4njang. Apa, ingat saya pel4cur ke?

 

View this post on Instagram

 

Your the 9-5, I’m the weekend @goldenhourmy

A post shared by Scha Elinnea (@schaelinnea) on


“Ya, mungkin saya suka berimej s3ksi, tetapi saya bukan perempuan mur4han. Manusia seperti ini, saya takkan bagi muka dan kena bertegas. Saya beri amaran akan mengambil tindakan sekiranya sekali lagi berani menghubungi saya dan bertanyakan soalan meng4rut,” tegasnya.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Rotikaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*