Zarina Anjoulie Kehilangan Anak

Pelakon Zarina Anjoulie Lavocah mengakui ham1il beberapa bulan lalu, namun mengalami kegvgvran baru-baru ini.

Berita duka tersebut dikongsi Zarina atau lebih mesra dipanggil Anju itu menerusi sebuah hantaran di laman sosial Instagram (IG)nya pada Rabu.

Anju yang memuat naik hantaran untuk berkongsi kesedaran mengenai bahaya dan kesan sampingan melakukan sunt1ikan ‘filler’  memberitahu tentang kandungannya secara tidak sengaja.

Bagaimanapun pelakon filem Ular ini kelihatan sangat tenang dan menerima takdir tersebut dengan hati yang terbuka.

“Beberapa bulan lepas Anju mengandung tetapi kegvgvran. Bukan nak cerita kesian kat video ini, cuma nak beritahu.

“Tak ada rezeki kan, tapi Anju tengah cuba nak pregn4nt lagi,” katanya tenang.

Selain itu, apa yang menarik perhatian ialah Anju berkongsi pengalaman yang dilalui selepas menyunti1k ‘filler’ di bahagian pa4yud4ranya.

“Anju share apa yang anju lalui sekarang ni ye…Please don’t judge dan diharap anda semua terbuka dengan perkongian ini.

“Tujuan Anju share bukan nntuk nak jatuhkan orang, tetapi untuk create aw4areness. Anju sendiri tengah lalui benda ni, so Anju nak share with you guys.

“Now Anju tengah refer dengan to fix my problem dengan Doctor Chiam. Kalau dia tak boleh buat, dia akan referkan Anju kat pakar.

“Tujuan Anju share sebab Anju tahu ramai yang dah buat atau nak buat tapi malu dan segan nak tanya or cari penyelesaian. I will share my journey with u,” katanya positif.

Menerusi video berdurasi hampir lima minit itu, Anju berkata dia mengambil keputusan untuk mengeluarkan semula ‘filler’ di bahagian p4yud4ranya selepas berasa sak1it pada bahagian tersebut.

Tambahan lagi ketika mengalami keham1ilan beberapa bulan lalu, p4yud4ranya membengk4k (proses normal wanita hami1l) dan sak1it.

Perkara tersebut membuatkan dia mula terfikir akan kesan sampingan ‘filler’ sekiranya hami1l lagi pada masa akan datang.

“Saya akan pergi bertemu Doktor Chiam untuk raw4tan mengeluarkan ‘filler’ di bahagian da4da. Ini adalah plan sebelum saya ham1il lagi nanti,” katanya.

Dalam pada itu Anju memohon kepada warganet agar tidak menyalahkan mana-mana pihak kerana keputusan untuk memasukkan ‘filler’ adalah kemahuan dirinya.

“It was my choice untuk letak bar4ang terlarang dalam badan aku. Jangan salah anggap dengan video ini atau jangan salahkan tempat aku pergi buat ‘filler’ dulu ya.

“Video ini dikongsi sebab sekurang-kurangnya korang semua tahu apa nak buat selepas ini,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1)


Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : GEMPAK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*