“Saya S3ksi, Tapi Takkan Tanggal Baju Untuk Ad3gan Pan4s Drama Hollywood” – Nadia Brian

Sudah menjadi impian setiap pelakon untuk muncul di peringkat antarabangsa, namun pelakon Nadia Brian memaklumkan dia terpaksa menolak tawaran berlakon dalam drama bersiri 12 episod di Hollywood.

Menurut Nadia, dia terpaksa menolak tawaran berkenaan kerana memerlukan dirinya untuk berb0gel. Nadia berkata, pada awalnya dia sangat gembira apabila menerima tawaran berkenaan, namun bertukar kecewa apabila mendapati wataknya perlu berb0gel dalam beberapa ad3gan pan4s.

“Ia lebih daripada adegan bercivm. Mungkin adegan berb0gel di Hollywood bukan satu masalah besar, tetapi saya tidak mampu melakukannya.

“Saya mungkin berpakaian s3ksi tapi saya takkan tanggalkan pakaian di set untuk melakukan ad3gan pan4s untuk satu platform ‘streaming’ di Hollywood,” katanya.

Enggan menerima tawaran tersebut, Nadia berkata watak itu akan mencalarkan imej dan reputasi dirinya serta nama baik keluarganya.

“Saya akui, semua pelakon memiliki impian untuk berlakon di Hollywood. Tapi kita Melayu dan Muslim, budaya kita tak sama dengan di Hollywood,” katanya.

Kredit foto: IG Nadia

Dalam pada itu, Nadia berkata jika dia menerima tawaran tersebut, jadual penggambaran akan bermula bulan ini selama enam bulan di Ireland, namun menggangap bukan rezekinya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : CARI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*