Dicivm mesra Nabil Mahir, Ayda Jebat dedah suami suka manja2 sehari suntuk!

Pasangan sensasi yang baru diijabkabulkan iaitu Aida Jebat dan suami Nabil Mahir seringkali menjadi tajuk berita yang sensasi apabila satu video di IG story mereka yang terbaru yang dikongsikan pasangan tersebut mendapat reaksi yang kurang manis kerana kandungan video tersebut yang memaparkan kemesraan yang agak melampau.

Kandungan video tersebut dilihat kurang manis untuk ditonton oleh segelintir masyarakat kerana di dalam video itu dilihat Nabil Mahir mencivm isterinya Aida Jebat. Walaupun mereka sudah mendirikan rumah tangga tetapi perbuatan itu dilihat kurang manis untuk ditonton.

Video:

Video IG story tu dilihat telah dikongsi kepada tontonan kerana kandungan tersebut dilihat tidak elok dipandang oleh segelintir golongan terutama kanak2.

Namun begitu mungkin juga Aida Jebat hanya ingin berkongsi kebahagiaan rumah tangganya bersama Nabil Mahir dan mungkin juga berlaku kesalahfahaman kerana mereka adalah selebriti yang terkenal jadi seharusnya mereka menjadi contoh terbaik kepada masyarakat…


Apapun diharapkan isu ini tidak dipanjangkan dan diharapkan Aida Jebat akan lebih berhati2 Apabila berkongsi video atau content selepas ini..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nabil Mahir (@nabilmahir)


Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber: Ayda Jebat, Nabil Mahir

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*