Anak Tak Sengaja Rakam Video Bapa Makan Nasi Tanpa Lauk, Jawapan Si Bapa Und4ng Seb4k

Baru-baru ini viral di laman TikTok satu video seorang bapa makan nasi kosong sehingga und4ng simpati orang ramai. Video itu dirakam oleh anaknya sendiri yang sememangnya aktif di aplikasi tersebut dan sering berkongsi rutin sehariannya. Menurut bapa berkenaan, video itu bukan tujuan meraih simpati atau lakonan seperti did4kwa sesetengah netizen.

Wehhhh 😭😭😭😭. pic.twitter.com/n3XJMZVj86

— Nissapizza 🍕 (@Nis_Ross) January 27, 2021


Video ini mula viral di TikTok selepas individu yang dikenali sebagai Nissa berkongsi video mereka di laman Twitter sehingga mendapat 7k retweet. Rata-rata seb4k melihat video itu dan tak kurang juga yang tersentuh melihat kasih sayang dua anak beranak ini.

Difahamkan anak beranak itu hanya tinggal di Kuala Nerus, Terengganu berdua selepas bercer4i dengan bekas isteri pada tahun 2019.

Kami pilih doa lagi

@nikaswanngah♬ bunyi asal – NIK ASWAN NGAH K.T.G

Kami ucapkan ribuan terima kasih kepada sahabat-sahabat. Memang ada setengah sahabat nak bantu, minta akaun kami. Kami terus terang cakap, kalau dengan duit beribu, kami pilih doa lagi dari duit. Itulah perjalanan kami. Doa lagi bernilai dari wang ringgit, dan kekayaan. Kami tak perlukan apa-apa, kami cuma perlukan doa untuk kami, sihat waalfiat. Syukur kepada Allah SWT.

Menurut lelaki itu, dia menerima banyak mesej untuk membantu dia dan sahabat kerana melihat kesusahan mereka. Namun dia tidak memerlukan duit, dia hanya memerlukan doa dari semua orang. Akhir sekali dia berterima kasih buat semua yang tidak henti-henti mendoakan mereka.

@nikaswanngah♬ bunyi asal – NIK ASWAN NGAH K.T.G

@nikaswanngah♬ bunyi asal – NIK ASWAN NGAH K.T.G

@nikaswanngah♬ original sound – KoKo SmiLe😬✌🏻

@nikaswanngah♬ バイクダンス – Crazy Frog

Sumber : Nik Aswan, Nissa

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : OhBulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*