Dapat Mesej & Foto S3ksi, Fadzil Zahari Diganggu Wanita Nama Ika – “S0ndol La Laki Bujang, Bukan Laki Orang …”

Pelakon dan penerbit Fadzil Zahari, 38, mended4hkan dia diganggu dengan seorang wanita bernama Ika sejak November tahun lalu yang berlanjutan hingga sekarang.

Menurut Fadzil, wanita itu telah bertindak berani m4ti apabila menghantar sekeping foto yang s3ksi malah tidak menghiraukan statusnya sebagai suami orang.

“Saya nak tunjuk mesej dari seseorang. Gigih la juga sebab saya dah bagitahu saya suami orang. Jenis saya memang letak nombor telefon kat media sosial sebab saya ada perniagaan.

“Yang ini saya tak tahu siapa dia. Saya dah suruh dia mesej orang bujang lain tapi nak juga dengan saya.”Menerusi Telegram, dia ada hantar mesej gambar, masa tu saya dengan staff.

Bila saya buka, dia hantar gambar s3ksi terus saya tunjuk dekat staff nama Wawa.”Jenis saya kalau ada orang mesej bukan-bukan, saya nak ada s4ksi.

Kalau ada perkara berbangkit, kot dia WhatsApp isteri saya nanti.”Dalam masa 60 saat gambar itu hilang, tak tau la dia padam kot.

Ini dari Sg, ada enam mesej saya tak buka,” katanya.Pemilik nama Fadzil Bahri Zahari turut berkongsi paparan perbualan yang dihantar Ika tidak henti-henti.

Tambah suami kepada pelakon Yana Samsudin, dia tidak akan teragak untuk melakukan laporan polis sekiranya mel4mpaui batas.

“Saya kalau melampau sangat memang akan buat laporan polis. Gangguan seksual kan? Boleh sam4n tak?” katanya lagi.Fadzil mendirikan rumah tangga dengan Yana pada 13 Februari 2015 dan mereka dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Aisy Mateen dan Aura Aisy Sofea.


Fadzil mendirikan rumah tangga dengan Yana pada 13 Februari 2015 dan mereka dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Aisy Mateen dan Aura Aisy Sofea.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : https://gempak.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*