Influencer Vietnam Tayang Mesej Perbualan Bab4k Kena Potong Sebab ‘Jealousy’?

Nampaknya isu ini jadi makin meleret apabila influencer Vietnam ini mula tunjukkan video mesej perbualannya dengan pihak produksi.

Dalam mesej itu menunjukkan lelaki yang dikatakan in charge untuk MV lagu Akim ini menjelaskan bahawa “isteri Akim tak suka” dan wanita buktikan bahawa perbualan ini ada menekankan jealousy.

Ini respon Akim..

Dalam pada itu, wanita yang dikenali sebagai Jade ini juga menjelaskan bahawa tweet dia sebelum ini hanya ingin mengimbau pengalamannya.

Namun ia menjadi isu besar, Jade akui bahawa dia dibayar untuk tugasan itu dan kenyataannya itu sebenarnya tidak sama sekali menunjukkan yang dia marah.

Bagaimanapun, dia meluahkan bahawa dia ada sedikit berang sebelum ini kerana kesian dengan team produksi yang dah bekerja keras menjayakan muzik video tersebut.

Tweet Jade ini mendapat perhatian Akim Ahmad sendiri. Retweet itu dibuat seolah-olah menyokong pendapat netizen yang mengatakan bahawa tidak suka itu tidak bermakna cemburu.

Untuk rekod, Jade sebelum ini ada muat naik tweet menceritakan pengalamannya penat datang ke Malaysia untuk menjayakan satu muzik video namun tidak dapat ditayangkan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : https://lobakmerah.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*