“Ko Senang Bawak Lari Duit Aku!,” – Sind1ket Pen1puan Orang Gaji, Azza Turut Menjadi M4ngsa!

Pelakon dan usahawan, Nor Azzarima Zawari atau lebih dikenali sebagai Azza Elite telah did4kwa menjadi m4ngsa sind1ket pen1puan pembantu rumah.

Kongsi Azza, atas dasar percaya bersama individu yang dikenali sebagai Fuad, pelakon berusia 43 tahun ini telah kehilangan ribuan wang ringgit.

Menurut pelakon drama bersiri Perempuan Tanpa Dosa ini, individu tersebut merupakan seorang rakan di kalangan selebriti.

Dalam pada itu, Azza turut berkongsi cerita dan pengalaman yang dialaminya bersama pengikut di akaun Instagram miliknya.

“Nak cari maid kena t1pu babeng betul dia t1pu nya duit Kita Ada Balance 1700 LG mangkuk ayun betul nama org tu Fuad. Kawan pada artis .

“Kita ingat ke kawan Kita kenal kan Elok lah .. rupa nya Haus . Fuad ni kalau Aku letak gambo baru ko tau . Fuad ko bayar duit azza skrg sblm i letak nama kawan artis i yg x bersalah . Should I report police gais?

“Fuad tu should I letak gambo ? I Kalau dapat duit ni i x ambik skit dan selebihnya Aku bg org susah . Hanet nya Fuad

“Modes operandi antar maid tua yg pegang kuali pun terketor dan Aku x sanggup nk suruh buat kerja. Yang kedua dia antar bila kita tuko .. ye puan 1000 kali suruh buat lain dia buat lain Aku suh jaga adam dia dok tgk Aku urut

“aku x suruh masak pun suruh jaga adam dan bersih rumah . Last skali Aku mintak duit kt partner Fuad Indonesian dia bg Aku 1100 Sb 900 dah terpakai sb Aku tgk deme rumah pun kongsi Aku halalkan dan Aku angab zakat !

“Yg je dua kak Ida kak Ida ni org yg cari maid dia bayar bLik perfectly tp so Fuad ni uols bawak lari duit x nak bayar rm1700 . Dia ckp apa tau mula mula ni kosong tp nanti kalau nk buat permit azza boleh buat sendiri . Jadi aku pun yakin lah sb mana ko nk cari time pkp ni .

“Sb Aku yakin Aku boleh pg imegresen untuk urus sendiri . Tp si Fuad dia bawak lari 1700 . Aku jual sejadahhhhhhh je tau ! Aku Ada semput Aku buat jugak sejadah pakai mask ! Ko senang bawak lari duit Aku ! Korang nk tengok ke muka fuaad tu.

“Ini sebenarnya sindeket.. Dia ambik duit kita dan dia antar yg bukan bukan.

Kita pun tau Ada a few LG artis terkena ! Mangkuk betul Tadi dia call sis Kata nk bayar rm750 je lepas Aku tulis kt ig ni,” tulisnya panjang lebar.

Foto: Instagram Azza

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : MH

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*