Tvnang Nik4h Dengan Wanita Lain, Bakal Pengantin Bak4r Semua Barang Hantar4n

Setiap pasangan yang sedang dilamun cinta pastinya mahu hubungan ter$ebut diteruskan hingga ke jinjang pelamin.

Namun, j0doh dan ketentuan itu merupakan rahsia Allah S.W.T. Tiada siapa dapat mendug.a, hari bahagia yang dinantikan rupanya satu momen yang sangat menyed!hkan serta memalvkan.

Hal ini samalah seperti yang dihadap! oleh seorang wanita dari Indonesia apabila bakal suaminya yang akan dinik4hi kurang dari tiga bulan rupanya sudah berumah tangga dengan wanita lain.

Bak4r barang hantaran

Menerusi perk0ngsian di aplikasi TikTok, pengguna akaun dikenali sebagai @dewi_ssartika telah memuat naik video dia membaka.r barang hantaran dan doorgift yang sepatutnya digunakan pada majlis perkahwinannya nanti.

Bakal suami kahwin dengan wanita lain

Ketika ditanya mengapa membaka.r semua barangan ter$ebut, gadis itu memaklumkan dia hilang kawalan diri kerana berasa begitu mara.h dan $edih apabila mengetahui barang hantaran pihak lelaki yang sepatutnya digunakan pada hari perkahwinan mereka digunakan untuk bernik4h dengan wanita lain.

Apa yang menyedihkan lagi, sebelum lelaki tersebut bernik4h dengan wanita itu, dia hanya memberitahu akan menghadiri kursus selama tiga bulan, namun tanpa disangka @dewi_ssartika mendapat khabar melalui jirannya bahawa tunangnya sudahpun mendirikan rumah tangga dengan orang lain.

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang telah meninggalkan kata-kata semangat buat pengguna TikTok tersebut. Ada juga sebahagian yang memintanya supaya reda dan bersyukur kerana dijauhkan daripada lelaki yang menyak!tkan hati seperti itu sebelum berumah tangga.

Sumber: @dewi_ssartika via OMM

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : https://sinetronmalaya.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*