Tindakan Tya Ariffin Dan Suami Boleh Masuk W4d Dan Did4kwa Gagal Patuhi Sop Dipersoal Oleh Warga Net

Penyanyi ter kenal iaitu Dato Sri Siti Nur haliza sela mat mela hirkan anak kedua dari hasil perkahwinan bersama Datuk Khalid Mohammad Jiwa. Penyanyi itu melah irkan anak jan tina lelaki dengan seberat 3.84 kilogram pada jam 6:21 pagi semalam di sebuah pusat perubatan di Selangor.

Berita gembira itu turut dikongsikan anak dan menantu kepada Datuk K iaitu Asyraf dan Tya Ariffin dengan memuat naik video di Y0uTube sebagai kenangan terindah bagi menyambut ahli keluarga baharu.

Video vlog yang dikongsikan Tya di laman Y0u Tube itu baru saja dimuat naik pada hari yang sama telah cecah 14 ribu lebih tontonan. Menerusi perkongsian dari Tya dan Asyraf, penyanyi lagu Cindai itu melahirkan anak kedua melalui kaedah pembed4han dan ini juga pem b3dahan kedua bagi kelahiran anaknya.

Macam Mana Boleh Masuk W4d Dan Did4kwa Gagal Patuhi SOP

Orang ramai mula pertikaikan Tya Ariffin dan suami boleh melawat adik tirinya, anak kedua Siti Nurhaliza. Luahan seorang individu dilaman sosial menarik perhatian ramai. Individu itu pertikaikan macam mana Tya Ariffin dan suami boleh masuk w4d seperti tiada halangan, sedangkan semasa isterinya itu lahirkan anak, hanya suami sahaja dibenarkan masuk w4d untuk melawat.

Golongan Kayangan

Ramai luahkan rasa kecewa wujudnya jurang diantara golongan marhaen dan golongan “kayangan”, dimana semua urusan akan jadi lebih mudah jika seseorang itu terkenal, kaya atau ada pangkat. Apa-apa pun kita kenalah bersangka baik, mungkin ada penjelasan yang rasional tentang perkara ini. Selamat menyambut anak kedua buat TokTi.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : http://www.awatttsyeikhh.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*