Neelofa Mohon Maaf Isu Langgar SOP, Tapi Ini Respon Netizen

Selebriti terkenal, Neelofa baru sahaja dikompavn sebanyak RM20,00 atas dua kes4lahan iaitu g4gal mewujudkan penjarakan fizikal ketika majlis akad nikahnya serta mel4nggar kebenaran rentas negeri

Tidak cukup dengan itu, suaminya juga PU Hariz turut dikenakan kompavn sebanyak RM10,000 atas kes4lahan serupa; melakukan aktiviti di luar skop kebenaran pihak p0lis.

Malah 20 ahli keluarga Neelofa juga dikompavn RM1,500 setiap seorang atas kes4l4han tidak menjaga penjarakan fizikal ketika majlis tersebut. Jumlah keseluruhan kompavn yang dikenakan adalah berjumlah RM60,000.

Neelofa minta maaf, kesal apa yang berlaku

Tidak sampai 24 jam dia dikompavn, Neelofa akhirnya ‘buka mulut’ dan membuat pengakuan bersalah atas kealpaan dirinya sebelum ini.

Selebriti ini meluahkan satu kenyataan dalam hantaran di Facebooknya hari ini, berlapang dada terhadap tind4kan vndang-vndang yang dik3nakan ke atas mereka.

“Assalammualaikum. Seperti yang telah diberitakan, ya, saya sudah dimaklumkan tentang kompavn yang dikenakan terhadap saya dan Haris.

“Saya menerima dengan hati yang terbuka dan menjadikan kompavn ini sebagai satu pengajaran untuk menggunakan kebenaran merentas negeri atas tujuan yang telah dipersetujui oleh pihak berkuasa dan juga peringatan buat saya dan semua yang terlibat pada majlis kahwin saya untuk sentiasa menitikberatkan soal kepentingan SOP.

“Terima kasih kepada semua pihak yang memberi kerjasama yang baik dalam menguruskan kes saya. Saya ingin meminta maaf sekali lagi jika kes ini memberi sedikit masalah kepada kelancaran kerja-kerja harian kalian. Terima kasih,” katanya dalam kenyataan tersebut.

Komen Netizen :

Sumber: Neelofa

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : rotikaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*