“Akak Tak Tahu Nak Sedih Ke Nak Happy..” Umum Hamiil Anak Ke-4 Tapi Lain Pula Respon Anak Sulungnya

Siapa yang tidak kenal dengan Kak KM atau Liana Rosli, anak kepada pelakon veteran, Normah Damanhuri. Dia sering menjadi bualan hangat netizen berikutan gemar muncul dengan 4ksi dan kelakuan yang membuat orang ramai menggeleng kepala.

Semalam tular satu video yang dimuatnaik di laman instagram @lianarosli_official. Video yang dikongsi adalah video beliau sendiri (Kak KM) menunjukkan satu alat ujian kehamilan. Beliau mengumumkan bakal menimang cahaya mata ke 4 pada usia 40 tahun.

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lianarosli (@lianarosli_official)

KOMEN NETIZEN:

Dengan berita kehamiilan ini, reaksi anak sulungnya Nabila jadi perhatian bila beliau menangis sebab takut tak mampu jadi kakak yang sempurna untuk bakal adiknya nanti. Beliau juga mengatakan agak keliru untuk gembira mahupun sedih, risau keadaan mamanya.

“we’re having a baby 😭”

“congrats mama🥺 i dont know if i should be happy or what.. akak takut 😢 yaAllah.. kau kuatkanlah ibuku yaAllah.. kau berikanlah kekuatan yang luar biasa kepadanya supaya dia selamat melahirkan anak yang bakal hadir dalam hidup kami.. semoga anak ini memberikan kebahagiaan dan kesejahteraan kepada keluarga kami.. semoga anak ini dapat mengeratkan lagi hubungan kita sekeluarga.. yaAllah ya Tuhan ku.. kau jauhi lah ibuku dari segala bala dan malapetaka.. kau lindungilah ibuku😢 hanya kau saja tempat aku meminta pertolongan.. aku mohon padaMu yaAllah..kau panjangkan lah umurnya yaAllah.. sesungguhnya aku tak mampu jalani hidupku tanpa dirinya 😢 adik.. akak harap adik akan jadi anak yang baik.. anak yang mendengar kata.. anak yang soleh/solehah i will try my best to guide u.. bahagiakan mama.. mama, akak sentiasa happy untuk mama.. bukan akak tak suka tapi akak takut 😢 mixed feelings.. akak tak tahu nak rasa apa. i’m so confused. happy for u mama.. akak sayang mama dunia akhirat❤️ @lianarosli_official Syukur alhamdulillah.. terima kasih yaAllah atas rezeki yang kau beri pada bulan ramadhan bulan yang mulia ini.. 🤲🏻”

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @nabilamalu


Anak mana tak risaukan keadaan ibunya, nak-nak lagi sekarang dah berbadan dua. Mestilah penat nak kena uruskan suami anak-anak , keluarga, bisnes lagi kan.. Min doakan Kak KM terus kuat dan semangat demi anak-anak dan keluarga.

Sumber : instagram @lianarosli_official & @nabilamalu Via MV

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : https://www.motifviral.dnqj.my/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*