Terima hadiah dari anak yang tinggal jauh, ayah sedih bikin wargamaya juga jatuh air mata

Buat yang bergelar ibu bapa, pastinya berjauhan dengan anak-anak merupakan perkara yang sulit dilakukan namun kerana kerjaya dan pelajaran, ia perlu dijadikan satu situasi yang normal.

Namun begitu ia tidak dapat menghalang daripada ibu bapa merasa sedih kerana terpaksa berpisah dengan anak-anak. Begitu jugalah nampaknya dirasai oleh seorang pak cik ini.

Melalui satu perkongsian yang dilakukan oleh Fatiha Syazwani diruangan akaun TikTok miliknya mengvndang netizen merasa sangat sedih apabila wanita terbabit yang difahamkan bekerja sebagai pengubah bunga menghantar kiriman sempena ulang tahun kelahiran pak cik tersebut.

Anak

Jelas kelihatan wajah sedih pak cik terbabit apabila menerima kejutan istimewa dari anaknya yang berada di Arab Saudi yang memberikan jambangan bunga berbentuk wang ringgit untuk ayahnya itu membeli hadiah.

Selepas menerima hadiah jambangan bunga istimewa dari anak yang jauh dimata mengvndang pak cik ini yang gembira terus bertukar menjadi sedih.

Ternyata kejadian ayah terima hadiah dari anak itu mengundang air mata wargamaya juga jatuh akib4t merasa sayu dengan rakaman video dikongsikan.

“Aku rasa aku tak boleh jadi penghantar surprise weh… kalau macam ni, aku ikut banjir nanti. Silap-silap orang yang tenangkan aku”

IMG_20210504_225103

“Tetiba mengalir air mata…”

IMG_20210504_225116

“Jatuh air mata”

Anak

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*