Kerana Kesilapan Kecil Adi Putra beng4ng. Sekali Kena Sound Balik Dgn Netizan

Pelakon popular, Datuk Adi Putra melvahkan rasa beng4ng apabila tarikh dan l0kasi bagi temvjanji utnuk menerima vaks1n tiba-tiba berubah selepas mendaftar melalui aplikasi MySejahtera.

Menerusi sebuah posting di laman Instagram semalam, Adi atau nama sebenarnya Mohamed Hadi Putera Halim berk0ngsi tangkapan skrin aplikasi itu yang memaparkan maklumat terperinci mengenai temvjanji vaks1n berkenaan.


Menurut pelakon berusia 40 tahun itu, beliau mendaftar untuk disunt1k vaks1n di Kuala Lumpur pada 16 Mei ini, namun sistem dalam aplikasi itu menunjukkan l0kasinya di Pengkalan Kubor bertarikh 25 Mei akan datang.

“Saya buat temvjanji vaks1n di MySejahtera pada 16 Mei di PWTC jam 1130am. Hari ini saya buka MySejahtera tiba-tiba tarikh dan l0kasi bertvkar. Saya duduk KL bukan Kelantan b*d0h,” tulisnya.

Meninjau ke ruangan k0men, rata-rata w4rganet menegvr bahasa pelakon drama Aku Yang Kau Gelar Isteri itu yang dianggap terlalu k4sar apatah lagi ditvjukan kepada Kementerian Kes1hatan Malaysia (KKM).

Tak patut guna perkataan tu! KKM dah pen4t

Tervknya bahasa?

Tar1k baIik mak1an tu!

Kenapa s4lahkan kerajaan pulak?

Sebelum ini, Adi yang berasal dari Singapura pernah menges4hkan dirinya adalah seorang w4rganegara Malaysia dengan memvat naik kad pengenalan di Instagram untuk tatapan umum.

Sumber: Instagram Adi Putra, OMM

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : https://sinetronmalaya.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*