“Saya Tak Salah, Berhenti Atau Tunggu Sur4t Sam4n Malu” – Wafariena

Wafariena beng4ng apabila namanya dip3tik menjadi punca pelakon Syazuwan Hassan dan bekas teman wanita berpisah. Bukan saja dituduh sebagai per4mpas, malah dia digelar perempuan svndal.

Kredit foto: IG

Wafariena Roslan, 26, memberi amaran kepada individu terbabit bahawa dia tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang jika namanya masih dibvruk-bvrukkan.

Dipercayai, bekas teman wanita Syazuwan itulah yang melempar tudvhan serta mem4ki h4mun pelakon dan juga bekas peserta program Vokal Mania berkenaan.

Kredit foto: IG

“Sebenarnya saya sudah tahu perkara ini beberapa hari lalu, cuma baru viral hari ini tetapi dibiarkan sahaja sebab saya tidak bersalah.

“Namun, sangat terkilan apabila dia mula menggelar saya svndal sedangkan kami tidak mengenali antara satu sama lain pun.

“Saya tidak marah dia nak tvduh saya perampas sebab saya tidak buat pun perkara itu tetapi saya sedih apabila digelar sebegitu rupa,” katanya kepada Kosmo! Online, semalam.

Kredit foto: IG

Lantaran itu, dia meminta individu terbabit berhenti menvduhnya jika tidak mahu sur4t sam4n malu tiba di tangan.

Menjelaskan hubungannya dengan aktor terbabit, Wafariena menegaskan mereka hanya sahabat di set pengambaran.

“Tiada istilah bercinta pun. Berkasih sayang pun hanya dalam drama.

“Jadi, kepada yang melemparkan kata-kata yang teruk kepada saya, berhentilah tabur fitn4h. Saya tidak terlibat langsung dalam masalah hubungan mereka,” ujarnya.

Mungkinkah akan ada kejadian sam4n meny4man antara Wafariena dan individu terbabit? Apapun, diharapkan semuanya dapat diselesaikan dengan cara baik. – CARI

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Cari

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*