Fikry Ibrahim Selesai Ambil V4ksin COV1D-19, Tapi Ini Side Effect Yang Berlaku…

“Awat muka jadi lain selepas cucuk, muda macam pelajar form 5…hahaha”

Kalau dulu ramai yang terg1la-g1lakan lelaki berjambang seperti Fikry Ibrahim, kini ramai pula yang teruja wajah pelakon ini tampak muda remaja kembali.

Memuat naik gambar di laman Instagram, pelakon Fikry Ibrahim tampil berkongsi pengalaman pertama menerima sunt1kan v4ksin Cov1d-19 kepada peminat-peminatnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ahmad Fikry (@fikryibrahim)


Menerusi perkongsianya itu, Fikri menjelaskan bahawa dirinya tidak menerima sebarang kesan sampingan selama tempoh 24 jam selepas div4ksin.

Hal yang demikian mencuri tumpuan umum apabila, wajah togel beliau kelihatan bersih dan bersinar-sinar seakan-akan kembali muda remaja selepas sunt1kan v4ksin.

Warganet mula membuat spekulasi dan andaian masing-masing bahawa ianya kemungkinan merupakan kesan daripada suntik4n v4ksin kerana mengetahui tubuh pelakon ini tidak menerima sebarang reaksi negatif selain tampak kacak selepas div4ksin.

Namun begitu, tekaan orang ramai pastinya tersasar kerana hal itu tidak mungkin berlakon kerana asbab yang lebih tepat mengapa wajah beliau dikatakan berubah disebabkan Fikri telah mencukur jambangnya dan demikianlah wajahnya tampak berlainan daripada biasa.

“pergh lain macam handsome dia…i pun nak pergi v4ksin lah kalau muka berubah jadi muda cenggini…”

Mengetahui bahawa kebaikkan v4ksin Cov1d-19 dapat membantu menyasarkan misi mencapai Imuniti Kelompok, orang ramai digalakkan mengambil suntikan vaksin demi menyekat menularan wab4k Cov1d-19 di Malaysia.

Terdapat banyak kelebihan vaksin kepada tubuh badan kita selain mampu menjadi pelindung kepada serangan jahat v1rus Cov1d-19.

Korang jangan lupa daftarkan diri untuk menerima v4ksin okay, tengok idola korang pun dah ambil sunt1kan.

Kacak lain macam kan Fikry Ibrahim selepas div4ksin?

Ditulis Oleh: Puteri Haideera Zuraidi

Sumber: Instagram Fikry Ibrahim

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : https://www.hotfm.com.my/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*