“Padan muk4” – Sy0k Menari Dengan Penyanyi Jemputan Di Majlis Kahwin, Pengantin Lelaki Kena T4rik Telinga

Selain hari konvokesyen, hari yang paling bahagia dalam hidup kita ialah hari perkahwinan. Mana taknya, bukan selalu kita jadi raja sehari kan.

Namun, lain pula ceritanya buat pengantin lelaki ini sebab dia kena t4rik telinga dengan isterinya ketika bersanding! Menurut Merdeka.com, kejadian dipercayai berlaku sebab pengantin perempuan ger4m tengok suaminya asyik menari dgan penyanyi jemputan majlis mereka.

VIDEO:

Vide0 tersebut tul4r di platform TikTok setelah dimuat naik oleh pemilik akaun TikTok, fikririzaldi_official yang juga merupakan seorang MC majlis kahwin. Sehingga kini, vide0 tersebut telah ditonton sebanyak 1.8 juta kali oleh netizen.

Dalam vide0 terbabit, dapat dilihat yang pada mulanya pengantin perempuan hanya mampu melihat dari jauh suaminya sedang berhibur dengan penyanyi jemputan sebab kedudukan pentas dan pelamin agak jauh.

Namun, setelah pengantin lelaki kembali ke pelamin, si isteri telah men4rik telinganya untuk duduk di atas pelamin bersama-sama.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen setuju dengan tind4kan pengantin perempuan sebab suaminya tak patut buat macam tu terutamanya ketika hari bahagia mereka.

Kalau korang ada kat tempat pengantin perempuan ni, agak-agak korang akan buat benda yang sama tak? 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Lobak Merah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*