Disangkakan Perempuan, Sekali Dia Terbersin K4ntoi Habis!

Gurauan di sosial media kadang-kadang membuatkan penonton turut terhibur. Tambahan pula ramai yang banyak meluangkan masa di rumah gara-gara pandemik yang melanda. Maka ramailah yang menggunakan platform ini untuk bersosial.

Biarpun begitu, baru-baru ini satu video telah menjadi tumpuan ramai. Video yang memaparkan dua lelaki dan seorang ‘gadis’ bertudung itu membuatkan ramai terhibur dengan telatah mereka. Dalam rakaman itu kelihatan dua lelaki sedang bergurau dengan seorang ‘gadis’.

Dua lelaki itu memberitahu tidak dengar suara ‘gadis’ tersebut. Namun apa yang mencuri perhatian ramai apabila rakan mereka yang disangkakan perempuan itu sebenarnya adalah lelaki. Manakan tidak sekali dia terbersin bunyi macam lelaki dan ini membuatkan individu itu terk4ntoi habis! Berikut adalah rakaman itu yang dikongsikan semula di Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ERA – Muzik Hit Terbaik (@era.je)


Adoi, tak sangka sungguh dan memang bikin dekah! Apa-apa pun perkongsian video ini disangkakan perempuan telah membuat ramai terhibur dan tertawa. Malah perkongsian rakaman ini juga telah meraih lebih 200 ribu tontonan dan 26 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka itu di ruangan komen seperti berikut:

“Tengok rupa pon nampak laki la weyh”

Disangkakan Perempuan 3

“Dengar cite membe tu murung setahun”

Disangkakan Perempuan 2

“Aku ulang dah lebih 5 kali…Akak sweet la”

Disangkakan Perempuan 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*