“Kenapa Tak Tidur Lagi?” – 3 Beranak Ini Sampai Berd4rah Tengok Video Lelaki Manja

Sejak beberapa videonya menjadi bualan hangat netizen di media sosial, ramai yang tidak melepaskan peluang untuk membuat content kelakar untuk membahan jejaka itu.

Tidak terkecuali dengan sebuah keluarga ini yang berlakon sehingga hidung dan mata berd4rah selepas melihat video jejaka manja itu membuatkan ramai terhibur.

Menerusi video yang dimuat naik oleh Fitri Nadzam, kelihatan dia bersama ayah dan ibunya telah menonton salah satu video daripada lelaki manja itu.

Apa yang lebih menghiburkan orang ramai adalah apabila sebaik saja ketiga-tiga beranak itu melihat video cringe tersebut, hidung dan mata mereka terus berd4rah.

Lakonan itu jelas menunjukkan mereka geli melihat video berkenaan kerana lelaki manja itu dilihat sengaja membuat suara comel seperti meminta perhatian.

“Hahaha buat hal lah aduh seriously lawak! Terbaik sangat family macam ni, tak kering gusi dibuatnya” – Netizen

Ikutan tularnya video tiga beranak itu yang kini telah mencecah 800.8K views, 104.3K likes dan 5.4K shares di TikTok, rata-rata netizen turut terhibur melihat gelagat mereka.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Sumber: Says

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : https://www.motifviral.dnqj.my/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*