Si Gebu Buat Hal Perangai Pelik, “Mesti Semerb4k Bau Tu”

Haiwan peliharaan seperti kucing sering sahaja mendapat tempat di hati peminat spesis ini. Memiliki personaliti tersendiri, kadang-kadang memelihara kucing ini dapat mengisi rasa kesunyian serta perangainya yang terkadang menghiburkan pemiliknya.

Bukan itu sahaja kelakuan haiwan ini sukar dijangka yang juga ada ketikanya buat rasa mahu tertawa atau ger4m dengannya. Sama seperti telatah seekor kucing berbulu gebu warna putih ini. Manakan tidak, dalam rakaman itu kelihatan kucing itu sedang duduk bersantai di atas mesin pembersih udara.

Namun apa yang mencvri perhatian ramai adalah jika diperhatikan dengan teliti, kucing itu menghalakan bontotnya di tempat udara keluar! Memang si gebu buat hal perangai pelik betul! Berikut adalah perkongsian rakaman telatah si gebu ini yang dimuat naik di TikTok oleh seorang pemilik akaun dengan nama @nakedkakashi:

Memang buat hal betul Si Utih ini ya! Sampaikan pemiliknya rasa pelik kenapa ada bau ‘an3h’ di dalam rumahnya gara-gara perbuatan kucing ini. Perkongsian video ini turut dimuat naik semula di Instagram Meletop.

Malah video si gebu buat hal perangai pelik ini turut mendapat perhatian warganet dengan perkongsian tersebut. Rata-rata warganet terhibur menyaksikannya dan meninggalkan reaksi mereka di ruangan komen seperti berikut:

“Mesti semerbak bau tu hihihi”

“Hahaha macam-macam lah kucing ni”

“Takut bau tak menyelerakan”

SumberNakedkakashiMeletop

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*