Kereta Achey Dicont3ng Anak, Komen Zizan Razak Win Habis!

Telatah anak-anak kadang-kadang cukup menghiburkan. Namun disebabkan mereka ini masih kecil, banyak lagi perkara yang perlu dipelajari. Kadang kala apa yang mereka lakukan bukan secara sengaja dan apa yang difikirkan hanyalah seronok.

Baru-baru ini seorang pelawak dan penyanyi, Achey berkongsikan satu video yang memaparkan apa terjadi pada keretanya. Dalam rakaman itu kelihatan Achey berdiri dengan berlatarbelakangkan sebuah kenderaan berwarna ungu. Sambil sedikit demi sedikit menurun ke bawah dan akhirnya barulah tahu apa yang cuba ditunjukkan selebriti ini.

Berat 4.1g Dengan Audio Berkualiti Tinggi? Sebab-Sebab Anda Perlu Dapatkan HUAWEI FreeBuds 4 Untuk Suasana WFH!

Rupa-rupanya kereta Achey diconteng anak! Siap menjerit lagi Achey dalam rakaman ini. Berikut adalah video yang dimuat naik oleh selebriti ini sendiri di Instagram miliknya:


Perkongsian kereta Achey diconteng anak ini telah meraih lebih 394 ribu tontonan dan 72 ribu likes. Nasib baiklah sikit je dicontengnya, biasalah budak-budak. Namun apa yang lebih mencvri perhatian ramai adalah reaksi Zizan Razak yang ditinggalkan di ruangan komen.

Reaksi Zizan Razak yang  menyuruh Achey jangan memarahi anak tersebut telah mendapat ribuan likes. Apa-apa pun berikut adalah reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Ingatkan nak nyanyi lagu Tiara tadi. Vokal dah padu dah tu”

“Beria yee jer1tkan Tiara. Ko tunggu bang mak dia sahut”

Sumber: Achey

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*