“An4k Oh An4k Bertuah…”Kononya Nak Menguji Ank,Sekali Fasha Sandha Digig1t Jemyma

Semalam dilaman instagram Fasha Sandha terdapat beberapa video menarik mengenai dua orang anaknya iaitu,Putri Raysha Jemyma 7 dan Putra Rayfal Ramli Rizal Ashram 8.

Semakin cantik dan kacak anak Fasha Sandha ini.Fasha yang cuba merakam gelagat dua anaknya yang sedang kusyuk bermain,tiba-tiba Fasha cuba beranikan diri untuk menguji anak-anak beliau.

Sambungan , kisah rekod semalam. Ni apa yang anak dara kecik ibu buat kat ibu😂

Anak oh anak bertuah… apapun ibu tetap sayang semua anak ibu tanpa berbelah bahagi..

😭

Hampa try buat tau, ingat tau.. rekod biasa ja, not with the music. Masa nak rekod adalah masa yang spontan..

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha)


Teringin nak buat video ni.. jadi tengah hari tadi beranikan diri untuk uji anak2…Anak sulung ibu anak bertuah. Anak lelaki mmg sweet kannnn… tunggu lepas ni kita tengok anak nombor 2 sweet ka tak.. i love Rayfal sayang 💙

Jom hampa pun cuba buat tapi tips dia, masa uji tu jangan pasang music. Rekod biasa ja… dah lepas rekod baru edit dengan music… 💖

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha)


Ternyata kedua-dua anak Fasha ini sememangnya mempunyai sikap yang berbeza.Pelbagai komen telah netizen berikan buat Fasha Sandha.

KOMEN NETIZEN:

Sumber : Instagram Fasha Sandha

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : http://www.dnq.pw/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*