Video Dari Wanita Berjalan Bertukar Jadi Kereta, “Berubah Jadi Transformers”

Teknologi hari ini membuatkan tiada apa pun mustahil untuk dilakukan. Apatah lagi ramai yang menggunakan media sosial untuk berhibur. Dalam media sosial hari ini tersedia pelbagai filter dan teknik suntingan yang menjadikan video dihasilkan lebih menarik untuk ditonton.

Antara yang popular adalah video transformasi perubahan dari satu keadaan ke situasi lain. Dalam satu video yang menjadi perhatian ramai ini ditunjukkan seorang wanita yang berbaju merah bertukar menjadi sebuah kereta dengan warna yang sama.

Beberapa perkara mencuri perhatian apabila wanita itu mula melompat sebelum bertukar jadi kereta. Antaranya kenapa kasut tinggi dipakainya ditanggalkan sebelum melompat? dan perubahan yang sangat smooth dari melompat ke kereta, bagaimana dia lakukannya?

Berikut adalah rakaman video dari wanita berjalan bertukar jadi kereta yang dimuat naik oleh seorang pemilik akaun Twitter dengan nama akaun @apaansi__i ini:

Perkongsian rakaman tersebut telah meraih lebih 369 ribu tontonan dan 5,100 retweets serta 12 ribu likes. Malah video ini turut dikongsikan semula oleh seorang lagi pengguna Twitter dan turut meraih perhatian ramai. Berikut adalah reaksi warganet selepas menyaksikan video ini di ruangan komen seperti berikut:

“Anggota baru Transformers lewat di beranda”

“Sumpah aku juga terkejut tiba-tiba berubah begitu”

“Autobot, berubah bentuk! Gitu sih kalau versi kartunya dulu”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*