Misi Mencari Durian Bertukar ‘Tr4gedi’, Tangan Kiri Achey Disahkan P4tah

MAL4NG tidak berbau, niat pelawak Achey mencari buah durian di dusun bertukar tr4gedo apabila terjatuh daripada motosikalnya pada Ahad.

Achey atau nama sebenarya Mohd Nasir Hamzah, berkata dia dikejarkan ke sebuah pusat perubatan di Batu Pahat dan disahkan mengalami pat4h tangan kiri.

“Sebenarnya saya pergi ambil durian pagi tadi dan entah macam mana terj4tuh motor dari tebing dan saya tahan pakai tangan.

“Masa nak bangun tu rasa tangan kiri sakit. Saya tengok keadaan tangan dah bengk0k, eh… saya sy4k patah ni.

“Doktor kata tangan saya akan kena 0peration. Tengoklah macam mana sebab sekarang kena puasa dan masukkan ubat” ujarnya kepada mStar.

Niat nak tengok durian sebab minggu depan nak berniaga dekat belah-belah Segamat

ACHEY BOCHEY PELAWAK

Penyanyi lagu Sakit ini berharap keadaan kesihatannya akan kembali pulih secepat mungkin.

Sementara itu, bercerita lanjut tentang perkara itu, Achey berkata, niatnya ke dusun untuk mencari durian bagi tujuan berniaga pada minggu hadapan.

Bagaimanapun, ahli kumpulan Bochey ini berkata, kerja itu akan diambil alih oleh rakan kongsinya.

“Niat nak tengok durian sebab minggu depan nak berniaga dekat belah-belah Segamat. Keadaan dah jadi macam ni jadi member akan ambil alih teruskan kerja-kerja ni, ujarnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : mstar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*