Singa Putih Bersantai Tepi Lelaki, “Takda Benda Lain Ka Nak Pelihara”

Kebiasaannya orang memilih untuk memelihara haiwan yang jinak dan manja seperti kucing, anjing, burung dan lain-lain. Bukan hanya kerana ia jinak dan mendengar kata, malah haiwan-haiwan ini juga memiliki keistimewaan dan kelebihannya yang tersendiri.

Bagaimana pun di negara luar ini lain pula halnya. Memelihara haiwan buas seperti singa dan harimau menjadi satu kebiasaan. Malah baru-baru ini satu video yang memaparkan seorang lelaki sedang bersantai dengan seekor singa putih di sisinya telah meraih perhatian ramai.

Dalam rakaman tersebut kelihatan seekor singa putih di sisi lelaki yang sedang baring di atas sofa. Namun tiba-tiba singa itu mengaum membuatkan lelaki itu terkejut dan bangun. Berikut adalah rakaman singa putih bersantai tepi lelaki ini:

Perkongsian oleh seorang pemilik akaun TikTok dengan nama akaun @humaidalbuqaish ini telah meraih lebih 9.6 juta tontonan. Rupa-rupanya dalam akaun lelaki ini ada pelbagai video menarik dia dan haiwan peliharaannya itu. Berikut antaranya:

Menerusi ruangan komen, berikut antara reaksi ramai selepas menyaksikan video singa putih bersantai yang dikongsikannya itu:

“Amboi nakal ni. Aku nak bela satu pliss”

“Benda biasa di Dubai”

“Eee ko takda benda lain ka nak pelihara..Macam mana aku nak datang beraya”

Sumber : humaidalbuqaish

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*