Gelagat Wanita Cuba Hentikan Perg4duhan Kucing Bikin Berdek4h

Bagi pemilik kucing, melihat kucing anda berg4duh dengan kucing lain pastinya sesuatu yang sangat membimbangkan. Sama macam situasi yang dikongsikan ini apabila seorang wanita cuba menghentikan perg4duhan yang berlaku di antara kucingnya ini.

Namun gelagatnya menghentikan perg4duhan ini turut sama membuatkan netizen berdekah melihatnya. Bukan saja siap melontarkan kata-kata amaran dalam nada yang tinggi malah gayanya memarahi kucingnya itu turut mencuit hati netizen.

Di dalam video yang dikongsikan ini, wanita itu dilihat cuba menghentikan pergaduhan yang berlaku di antara kucingnya yang bernama Gajus. Dia kemudiannya meminta kucing itu untuk tidak mengejar kucing yang lain yang turut sama berada di situ.

Dalam masa yang sama, dia turut membebel melihat gelagat kucingnya itu yang tidak henti-henti mahu bergaduh. Malah gayanya juga kedengaran seperti seorang ibu yang memarahi anaknya yang sedang bermain di luar.

Lebih melucukan, turut kedengaran suara seorang lagi wanita lain yang turut sama turun padang untuk menghentikan perg4duhan kucing itu. Kemunculan wanita itu juga berjaya membuatkan kucing itu takut dan menghentikan perg4duhan tersebut.

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama berdekah melihat cubaan wanita ini menghentikan perg4duhan itu. Ada juga yang turut sama terhibur mendengar suara wanita itu yang memb3bel tanpa henti dengan nada yang tinggi.

“Fuh… suara yang belakang lagi berpvaka…”

“Ha tak padan kaki pendek.”

“Saya lagi takut suara kat belakang tu. Rasa macam kita pulak kena marah.”

“Kalau kucing berg4duh tuan kucing auto marah macam marah anak…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*