Si Comel Mengadu Lepas Berg4duh Sakan, “Kesiannya Dia, Dahlah Comel”

Gelagat dua ekor kucing berg4duh di depan rumah ini telah mencuri perhatian ramai. Dalam rakaman tersebut kelihatan dua kucing sakan berguling berg4duh di jalan depan rumah. Namun apa yang mencvri perhatian ramai apabila ada pula subtitle konon apa yang dikatakan oleh dua haiwan ini.

Malah di penghujung rakaman ini, kelihatan salah seekor dari kucing tersebut dibelai oleh seorang lelaki. Kucing tersebut seakan sedang mengadu berkenaan apa yang membuatkan mereka berg4duh sebentar tadi.

Telatah si comel mengadu lepas bergaduh sakan ini telah membuatkan ramai terhibur. Berikut adalah rakaman kucing ini yang dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun @danialk6:

Alahai comel perangai, dah sakan berg4duh pandai pula mengadu lepas itu ya! Malah subtitles yang disediakan macam sesuai pula dengan situasi yang berlaku. Apa-apa pun perkongsian si comel mengadu lepas berg4duh sakan ini telah meraih lebih sejuta tontonan dan 117 ribu likes.

Rata-rata warganet terhibur menyaksikan rakaman haiwan comel ini dan meninggalkan reaksi mereka di ruangan komen seperti berikut:

“Tak puas hati la tu duk ngadu lagi”

“Tapi mak aku putih. I kennot s1ak”

“Aku je ke ulang banyak kali. Comel”

Sumber : danialk6

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*