[VIDEO] Lelaki Usik Kanak-Kanak Tepi Jalan, Reaksi Cu4knya Raih Perhatian

Mengusik kanak-kanak mungkin antara perkara biasa yang selalu dilakukan oleh orang dewasa. Bukan sahaja sebagai tanda bermesra malah ianya juga dapat mengeratkan hubungan yang ada. Sama macam yang dikongsikan lelaki ini apabila gelagatnya mengusik kanak-kanak ini menarik perhatian ramai.

Biasanya orang dewasa pasti akan mengusik kanak-kanak sehinggakan mereka hampir menangis dibuatnya. Gelagat lelaki ini yang cuba mengusik kanak-kanak ini turut sama membuatkan netizen terhibur melihatnya.

mengusik kanak-kanak

Di dalam video yang dikongsikan ini, lelaki itu memberitahu dia sengaja mahu mengusik sekumpulan kanak-kanak yang leka bermain di tepi jalan. Menurutnya, salah seorang dari mereka sebelum itu berjoget seolah-olah mengejeknya sebaik sahaja keretanya melintasi kawasan itu.

Selepas dia selesai dengan urusannya, lelaki itu kembali melalui jalan yang sama dan berjumpa semula dengan kumpulan kanak-kanak itu. Dia kemudian berhenti di situ dan bertanyakan tentang siapakah gerangan yang berjoget di tengah jalan sebentar tadi.

Dek kerana cu4k dengan pertanyaan itu, kanak-kanak itu menafikannya dan mend4kwa orang lain yang melakukannya. Lebih melucukan, dia siap menvduh mat rempit lain pula yang melakukan perkara itu. Di penghujung video, kanak-kanak itu kemudian berpura-pura menangis selepas aks1nya itu k4ntoi.

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama berdekah melihat reaksi cua4k dari kanak-kanak itu. Malah ada juga yang bersimpati dengan nasib mat rempit yang tidak semena-mena dipersalahkan di dalam hal ini.

“Sian mat rempit elok-elok duk rumah tetiba dipersalahkan.”

lelaki usik

“Dik, awat hang buat kerja tak clean…”

kanak-kanak

“Nangis bucu katil mat rempit dipersalahkan.”

komen

“Nasib kau lah dik jumpa orang kuat nyakat, tu lah sakan lagi…”

tik tok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*