Netizen rasa rahsia cara bermain kucing dirumah ‘terbongkar’ lepas lelaki ini kongsi video

Rasanya buat yang sangat meminati kucing namun masih tidak berpeluang untuk memelihara haiwan yang comel itu pasti sangat risau bagaimana untuk mengembirakannya.

Buat yang tidak tahu, boleh melihat perkongsian lelaki ini dimana kucing-kucing sangat seronok apabila haiwan ini suka bergurau dan bermain dengan pemilik.

Kucing

Malah aksi kejar mengejar juga antara yang biasa dilakukan pemilik bersama si comel kesayangan mereka yang mana kadangkala kucing juga pandai menyorok.

Walau bagaimanapun, dengan perkongsian lelaki ini yang memaparkan bagaimana dia dan kucing peliharaannya menceriakan satu sama lain membuatkan netizen risau kerana rahsia pencinta kucing terbongkar.

Ini kerana rata-rata netizen yang memelihara kucing akan bermain sebegini. Terhibur juga netizen menonton telatah kejar mengejar yang dahsyat antara kucing dan pemiliknya ini.

Menjengah ke ruangan komen selepas dia memuat naik video itu di TikTok, telatah si comel ini bersama jejaka itu mendapat pelbagai respon ramai yang ada juga berkongsikan kenangan mereka bermain dengan haiwan peliharaan yang membuktikan bahawa kucing akan membuat kita tidak rasa sunyi.

“Macam ni lah aku dengan kucing aku, tak padan ngan betina”

Kucing

“Oh macam ni rupanya tutorial main dengan kucing yang sebenarnya”

IMG_20210730_103514

“Sumpah sebijik time aku kejor kucing nenek aku. Alhamdulillah kucing tu masih hidup”

IMG_20210730_103536

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*