[VIDEO] Selamba terkejutkan Memey, telatah Norman Hakim bikin netizen berdekah

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan pasangan sama cantik, sama padan ini iaitu Norman Hakim dan Memey Suhaiza dimana kedua-duanya selalu menjadi tumpuan di media sosial.

Walau bagaimanapun, satu rakaman video yang memaparkan telatah Norman Hakim yang mengusik Memey Suhaiza mengundang orang ramai tidak dapat menahan ketawa mereka.

IMG_20210802_110208

Usikan antara pasangan suami isteri sememangnya dapat mengeratkan antara satu sama lain jadi melihatkan telatah lucu pasangan selebriti ini membuatkan video dimuat naik Norman Hakim diruangan Instagram peribadinya mendapat ribuan mata menonton.

Ujar Norman Hakim diruangan kapsyen bahawa dia menemani isterinya ke pusat vaks1n untuk temu janji vaksin yang kedua namun Memey Suhaiza mengadu mengantuk.


Tetapi oleh disebabkan itu, Norman Hakim menggunakan cara lucu untuk menghilangkan rasa mengantuk Memey sehingga membuatkan rakan selebriti juga berdekah.

Lalu menjenguk pula ke ruangan komen selepas Norman Hakim berkongsikan telatah lucunya bersama Memey, video itu mendapat ribuan tanda suka berserta hampir seribu komen ramai yang memberikan reaksi-reaksi lucu selepas menonton pasangan sweet ini.

“Tak baik bang. Hahaha”

Norman

“Kesian mummy terperanjat… kalau kami terperanjat macam tu kami smekd0wn laki semula”

IMG_20210802_110244IMG_20210802_110305

“Sesape pun terkejut kalau dah macam ni jer1tan nya”

IMG_20210802_110320

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*