Si Comel Main Tangk4p Mainan Macam Anj1ng, “Lain Macam Kucing Ko”

Haiwan peliharaan seperti kucing ini bukan sahaja comel, malah dikatakan sebagai satu terapi kerana bijak menemani dan menghiburkan pemiliknya. Fizikalnya yang gebu dan manja, siapa sahaja yang tidak tertarik untuk memelihara haiwan ini.

Malah jika diperhatikan ramai yang berkongsikan video aksi dan perangai haiwan comel ini. Pastinya melihatkan telatah kucing di dalam video juga dapat menghiburkan penonton yang menyaksikannya.

Baru-baru ini satu video yang memaparkan gelagat seekor kucing berbulu putih dengan tompokan hitam sedang bermain dengan tuannya telah mencvri perhatian ramai. Dalam rakaman itu kelihatan si comel tersebut bermain dengan men4ngkap patung kain yang tuannya campak.

Gelagat comel kucing ini yang bijak telah membuatkan ramai terhibur. Berikut adalah rakaman si comel main tangkap mainan yang telah dimuat naik oleh seorang pengguna Twitter dengan nama akaun @aemieruls_:

Alahai comel! Dah macam anj1ng tengah main pun ada. Perkongsian si comel main tangkap mainan ini telah meraih lebih 176 ribu dan 7,300 retweets serta 15 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka selepas menyaksikan video ini di ruangan komen seperti berikut:

Lain macam kucing ko kucing aku ni diva dia tak suka layan aku”

Si Comel Main 3

“Eyyy bestnya dapat bergurau macam ni. Omeyyy”

Si Comel Main 2

“Weh comelnya dia ajak main camtu. Tengok muka dia bila bawak balik mainan tu weh”

Si Comel Main 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*