Lelaki bawa pulang McD ‘dir0mpak’ anak-anak bulus, “Jent1k telinga dia…”

Sesiapa yang memilih untuk memiliki banyak kucing di rumah pasti tidak lagi mengenal erti kebebasan kerana hidup mereka seumpama terletak di tangan kucing mereka.

Jika seekor atau dua ekor kucing masih lagi boleh dilatih dan dikawal, tetapi mempunyai lebih daripada itu pastinya cenderung untuk menimbulkan kekacauan kerana setiap kucing mempunyai personaliti yang berbeza-beza.

Salah satunya adalah apabila ketika seseorang itu sedang makan, pasti ada antara kucingnya yang akan menyibuk, seperti yang ditunjukkan dalam sebuah perkongsian yang tular ini.

Dalam video yang tular di Twitter, seorang lelaki dilihat masuk ke dalam biliknya membawa bungkusan McD yang baru dibeli, tetapi langkahnya terhenti apabila dia melihat kucing-kucingnya.

Sebaik dapat menghidu bau ayam, kucing-kucing itu menghampiri lelaki berkenaan dan mula memanjat sofa untuk cuba mendapatkan ayam tersebut.

Cuba untuk menghalang anak-anak bulusnya itu daripada mencapai bekas ayamnya, lelaki berkenaan duduk makan sambil mengangkat ayamnya tinggi-tinggi, tetapi akhirnya usahanya itu gagal apabila salah seekor dari kucing tersebut berjaya menjatuhkan ayam dari bekas yang dipegang.

Lelaki itu kemudian hanya melihat ayamnya yang dir0mpak dengan muka kempunan sementara kucing-kucing itu menikm4ti ayam McD tersebut.

“s3ksa jiwa dalaman aku…”

“jent1k telinga dia…”

“Takut kena jent1k…”

“Yang paling sakit…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*