Seb4k! Shuib Kongsi Video Momen Beritahu Anak2 Tentang Pemerg1an Siti Sarah

Sewaktu pelawak dan juga usahawan terkenal, Shuib Sepahtu ditemubual selepas pengebum1an isterinya di tanah Perkvburan Islam Sungai Pusu, Gombak, dia memaklumkan yang anak-anaknya masih belum mengetahui bahawa Siti Sarah sudah tiada.

Dia juga mengakui seikit gvsar untuk berhadapan dengan perkara itu, namun harus menguatkan hati bagi memberitahu kebenaran sebenar kepada ketiga-tiga anaknya.

Dalam IG live Shuib petang semlaam, dia ada menceritakan bagaimana anak-anaknya mulai bertanya mengapa wajah ibu mereka terpampang di media sosial dan ramai mengatakan yang Siti Sarah sudah meningg4l dunia.

Muat naik video beritahu anak2

Justeru itu, menerusi akaun Instagram all4hyarham isterinya, Shuib telah memuat naik momen yang sempat dirakam saat anak-anak mengetahui kebenaran.

Dengan tenang, Shuib mengumpulkan anak-anak dan memberitahu dengan begitu hem4h berkenaan pemerg1an ibu mereka.

Jelas tergambar wajah terkejut dan masing-masing mulai menang1s teres4k-es4k apabila mengetahui hal sebenar sehingga pelawak tersebut juga terasa seb4k.

“Ibu tak akan balik dah..Ibu dah tak ada tau..kita dah tak jumpa ibu. Ibu dah tak ada dekat dunia tapi ibu dah ada dekat syurga..” tuturnya lembut.

Shuib dengan tenang memelvk anak-anaknya dan menenangkan mereka dari menangis selepas dimaklumkan perkara sebenar.


Ramai mengakui tidak sanggup melihat reaksi anak-anak pelawak tersebut setelah mengetahui sudah kehilangan ibu tercinta dalam sekelip mata.

Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet telah menitipkan kata-kata semangat agar Shuib terus kuat dan menjadi ayah yang baik dalam membentuk anak-anak seperti yang dipesan oleh all4hyarham isterinya agar mereka semua membesar menjadi anak yang soleh serta solehah.

Sumber : Instagram sitisarahraissuddin

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : http://www.klmenjeritvideo.dnq.news/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*