[VIDEO] Anak Kucing Cvri Bawa Lari Makanan, “Comelnya Kecik Tapi Gan4s…”

Telatah anak kucing tentunya ada pelbagai ragam sama juga seperti menjaga kanak-kanak kecil di rumah. Sama macam gelagat seekor anak kucing ini yang menarik perhatian ramai gara-gara cuba membawa lari makanan baru-baru ini.

Gelagat comelnya ini turut sama membuatkan netizen ‘ger4m’ melihatnya apabila dia cuba melarikan makanan kucing yang dig1gitnya itu. Video tersebut juga tular dikongsikan apabila ianya meraih hampir empat juta tontonan setakat ini.

kucing

Di dalam video yang dikongsikan ini, pemilik kucing ini dilihat cuba mengejar anak kucingnya yang cuba membawa lari makanan di mulutnya. Lebih melucukan, anak kucing itu membawa makanan kucing di dalam plastik sambil melarikan diri dari pemiliknya.

Sebaik sahaja pemiliknya cuba mengambilnya semula, anak kucing itu tetap tidak mahu melepaskan makanan yang dig1gitnya itu. Malah pemiliknya juga tidak dapat mengambilnya semula gara-gara anak kucing itu yang berkeras tidak mahu melepaskannya.

Lebih mencuit hati, anak kucing itu kemudian mula membuat bising seakan-akan memarahi pemiliknya itu. Sehinggakan pemiliknya tidak berani mahu mer4mpasnya semula kerana reaksi gar4ng yang ditunjukkan oleh anak kucingnya.

Di ruangan komen, telatah comel anak kucing ini turut menghiburkan netizen yang menonton. Malah ada juga yang terhibur melihat reaksi gar4ng tetapi comel yang ditunjukkan oleh anak kucing itu dalam melindungi makanannya itu.

“Dia fikir dia dah gan4s dah tu padahal cute.”

anak kucing curi

“Kenapa aku rasa bila kucing bawa benda macam ni cute.”

anak kucing

“Dia fikir dia gar4ng ke…”

komen

“Kecik-kecik cili padi hahaha comelnya kecik je tapi g4nas.”

tik tok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*