“Mesti Hari-Hari Dia Tunggu Tuan Dia Balik” – Seb4k!! Anj1ng Setia Ni Tak Sanggup Tuannya Posit1f Cov1d Diambil Pihak H0spital

Anj1ng merupakan peneman yang setia kepada manusia sejak berabad dahulu kala lagi. Sejak dulu sehinggga sekarang ramai yang menjadikan anj1ng sebagai kawan dan sebagai penjaga di kediaman masing2.

Boleh dikatakan kebanyakan rumah akan ada binatang peliharaan, anj1ng dan kucing yang selalu menjadi pilihan.

Tular baru2 ini video tentang seekor anj1ng yang tidak ingin melepaskan tuannya apabila tuannya itu dibawa ke hospital ak1bat dijangk1ti v1rus cov1d19. Anj!ng itu seolah2 ingin memberitahu bahawa dia tidak ingin berpisah dengan pemiliknya itu.

Video yang berdurasi 1 minit itu sudah cukup untuk menjelaskan bahawa pertalian hubungan yang rapat antara anj1ng dan pemiliknya itu amatlah rapat. Anj1ng itu seolah2 tidak mahu melepaskan tuannya itu dibawa menaiki ambulans.

VIDEO:

Apabila pemiliknya sudah dibawa menaiki ambulans, boleh dilihat anjing itu sangatlah sedih dan melihat ambulans itu berlalu pergi.

Walaupun ianya bukan manusia tetapi anjing mempunyai sifat empati yang sangat kuat dan sifat melindungi tuannya itu menjadi salah satu sifat kenapa manusia suka bela anjing.

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Tiktok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*