VC dengan kekasih, kucing tilik telefon did4kwa ‘per4mpas’ cuit hati ramai

Haiwan comel yang menjadi kesayangan ramai ini bukan sahaja wanita yang jatuh hati dengan kecomelan kucing malah lelaki juga menjadikan haiwan ini sebagai haiwan kesayangan.

Ramai yang berkongsikan bagaimana sayangnya lelaki selepas memelihara kucing yang kadangkala kucing juga lebih suka bermanja dengan mereka.

IMG_20210812_223729

Pun begitu, telatah seekor kucing ini pula mengundang ramai tercuit hati menyaksikan kecomelan haiwan comel itu terhadap kekasih kepada pemiliknya.

Ujar wanita yang merupakan pemilik kucing itu, dia sedang video call (VC) dengan kekasih hatinya di ruang tamu dan oleh kerana sedang dalam keadaan rumit jadi dia meletakkan telefonnya itu di sofa.

Tetapi dalam pada masa yang sama, dia mengakui merasa terkejut gara-gara kucing si putih miliknya seperti merasa gundah gelana apa yang ada dalam telefon sehingga menyentuh beberapa kali di skrin.

Menjenguk ke ruangan komen pula, telatah comel kucing yang menilik telefon pemiliknya itu mengundang ramai tercuit hati dan terhibur menyaksikan si comel itu betul-betul ingin tahu apa yang dilihatnya sehingga mengundang bermacam-macam reaksi lucu netizen.

“Kucing be like: Kenapa kekasih tuanku terkurung dalam benda ni…”

Kucing

“Dia tahu tak, kalau dia comel sangat”

KucingIMG_20210812_223934

“Tenang manusia aku akan mengeluarkan mu dari situ”

IMG_20210812_223952

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*