[VIDEO] Wanita hilang kawalan motor sampai tersangkut di pagar, “Nak pergi Hogwarts ke …”

Dalam pemanduan, perkara yang paling kita tidak ingini adalah kehilangan kawalan ketika pemandu, tidak kira dalam memandu kereta mahupun menunggang motosikal.

Hilang kawalan pemanduan boleh menyebabkan kemal4ngan dan keced3raan di samping membah4yakan keselamatan orang lain juga.

Oleh itu pemandu perlu sentiasa peka apabila memandu agar mereka tidak tertekan minyak hingga kenderaan memecut ke hadapan. Walau bagaimanapun tidak dapat dinafikan kesilapan itu boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja tanpa didvga.

Itulah yang dapat disaksikan dalam sebuah video yang dikongsikan di Twitter ini di mana seorang wanita hilang kawalan sehingga motosikalnya bertembung dengan pagar.

Dalam video yang telah mencuri perhatian ramai, seorang wanita dilihat sedang cuba untuk memulakan enjin motosikalnya, apabila kenderaanya itu tiba-tiba hilang kawalan dan memecut ke hadapan.

Akib4tnya motor itu terlanggar sebuah pagar sementara pertembungan itu menyebabkan topi keledar wanita itu terbuka. Mujur dia sempat bangun dan tidak terced3ra, walau bagaimanapun motosikalnya tersekat dan tidak dapat dikeluarkan.

Orang ramai datang dan cuba memberi jalan penyelesaian kepada wanita berkenaan bagi membebaskan motosikalnya yang tersangkut, namun rata-rata netizen geli hati menyaksikan situasi itu.

โ€œxleh nk tahanโ€ฆโ€

โ€œDia nak pergi hogwarts keโ€ฆโ€

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*