Perubahan kucing banyak kur4p di tangan tuan yang tepat buat netizen kagum, “Gebu gebas…”

Seorang lelaki atas nama Fahmi di TikTok mendapat pujian netizen selepas seronok menyaksikan perubahan seekor kucing terbiar yang sangat comel.

Dia berkongsikan keadaan kucing itu sebelum dan selepas kepada umum lalu tidak semena-mena rata-rata pengguna yang lain di aplikasi itu mengucapkan terima kasih dengan tindakan baiknya terhadap kucing tersebut.

Kucing

Pun begitu sangat menyedihkan perkongsiannya itu apabila melalui video yang dimuat naik olehnya kepada umum, dia menunjukkan keadaan anak kucing itu yang lemah dan banyak kur4p ketika baru menemui si comel itu.

Walau bagaimanapun, dia berkongsikan sepanjang anak kucing yang banyak kur4p dan lemah itu semakin pulih dengan mula aktif bermain dan sudah pandai makan.

Tetapi sangat berterima kasih netizen dan lega apabila si comel itu menemui tuan yang tepat untuk menjaganya kerana sangat berbeza penampilan comel yang semakin gebu anak kucing itu sekali gus menunjukkan dia membesar dengan sangat baik. Comel!

Ruangan komen di video yang dimuat naik itu telah menerima reaksi-reaksi netizen yang turut memberikan pujian terhadap sikap baiknya itu untuk menjaga kucing tersebut sehingga glow up sedemikian rupa.

“Aduii fluffy nye…”

Kucing

“Terima kasih orang baik, moga rezeki awak lancar selalu…”

IMG_20210813_165358IMG_20210813_165304

“Eh macam saya jugaklah…”

Kucing

Sumber : TikTok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*