Tular Individu Berpakaian Karakter ‘Vall4k’ Di Pus4t Vaks1n!

Sejak akhir-akhir ini pelbagai ragam dan gaya yang hadir ke pusat vaksin. Ada yang berpakaian pahlawan Melayu, h4ntu, kostum haiwan dan dinasour serta pelbagai gaya lagi.

Kehadiran mereka ke pusat vaks1n sebegini bukan sahaja dapat menghiburkan petugas serta sukarelawan, malah menjadi perhatian ramai pula. Malahan baru-baru ini satu lagi individu hadir ke pusat vaks1n dengan gaya seakan karakter ‘Vall4k’.

Screenshot at Aug 17 13-50-35

Mungkin ramai yang tahu karakter ini memang agak ser4m kerana ia diambil dari sebuah filem luar negara. Kehadiran individu berpakaian karakter Vall4k di pus4t vaks1n ini telah mencuri perhatian ramai. Apatah lagi kerana gaya dan ekspresinya memang nampak cukup m1steri.

Berikut adalah video ‘Vall4k’ di pusat vaks1n yang sempat dirakamkan dan dikongsikan di sosial media dengan nama akaun @nunungnamasaya:

Memang dalam karakter betul ya gaya individu di pusat vaksin ini! Perkongsian rakaman ini telah meraih lebih 1.7 juta tontonan dan 125 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka di ruangan komen perkongsian ini seperti berikut:

“Kang keluar poc0ng, t0yol, h4ntu Kak Limah, pen4nggal…Semua pergi vaks1n”

‘Vallak’ Di Pusat Vaksin 3

“Aku tunggu pulak Zomb1e ramai-ramai pergi vaks1n. Baru lah syok”

‘Vallak’ Di Pusat Vaksin 2

“Vall4k pun takut cor0na. Menyempat dia mencari sanitizer”

‘Vallak’ Di Pusat Vaksin 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*