“Lepas vaks1n slow la tu lompat” – [VIDEO] ‘H4ntu Cina’ Datang Cucvk Vaks1n, Buat Ramai Terhibur

Kalau kita perasan dekat sosial media sejak kebelakangan ni, ada saja telatah dan gelagat penerima vaks1n di mana-mana pusat pemberian vaks1n (PPV) ini. Sebagai contohnya, ada aks1 beberapa individu jadi perhatian sebab pakai kostum Ultraman, pakai baju kelawar lah, dan macam-macam lagi.

Namun macam kisah ni, mesti korang susah nak percaya sebenarnya ‘hantu’ pun ambil inisiatif untuk cucvk vaks1n dekat PPV. Dorang pun takut Cov1d okay.

H4ntu cina datang PPV

Terbaru, satu kisah ‘seram’ berlaku di PPV Jalan Genuang Segamat, Johor dan menjadi perhatian ramai.

Perkara ini dikongsikan oleh @Zahril Ajmal, yang menunjukkan ketibaan ‘h4ntu cina’ di PPV berkenaan. Namun sebenarnya itu adalah seorang individu lelaki, yang berpakaian seperti m4khluk tersebut sewaktu nak cucvk vaks1n.

Menerusi video dimuat naik, lelaki itu dilihat betul-betul mendalami karakter tersebut sampaikan datang pun sambil melompat-lompat.

Turut difahamkan juga, lelaki tersebut yang berurusan bersama Zahril dan tetap melompat sebegitu ketika nak menuju ke stresen berikutnya malah sampai selesai urusan vaks1nasi dia.

Walau bagaimanapun, tindakan lelaki tersebut nyata memberi hiburan kepada petugas di sana sebabkan unik dan dia tak berasa malu pun berpakaian seperti m4khluk itu.

“So comel and shoo cute sumpah hilang penat kerja seharian..” kata Zahril

Sehingga kini, posting dimuat naik tersebut dah memperoleh lebih dari 400k views di TikTok.

“Tk penat ke melompat macam tu sampai hbs vaks1n”

Menjengah ke ruangan komen, ternyata aks1 lelaki tersebut nyata menghiburkan hati rata-rata netizen yang melihat. Di samping masih ada yang tak sangka dia nak berpakaian sebegitu, ada juga yang tertanya sama ada dia tak penat ke melompat saja sampai habis urusan vaks1nasi.

Makin kreatif betul rakyat Malaysia ni, korang belum second dose tu bolehlah fikir nak jadi apa nanti.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Lobak Merah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*