Isteri terbang kejar kereta nak ikut suami jalan-jalan, “Nampak real sangat…”

Salah satu perkara yang perlu dikorbankan apabila hidup berpasangan adalah masa untuk bersendirian, terutamanya jika seseorang itu mempunyai pasangan yang clingy atau suka berkepit.

Itulah yang digambarkan dalam sebuah video yang tular ini apabila seorang lelaki diterjah pasangannya apabila dia cuba untuk keluar jalan-jalan seorang diri.

Dalam video TikTok yang dikongsikan semula oleh pengguna Twitter Amzar Hakim, seorang lelaki dilihat sedang memandu di dalam kereta seorang diri, apabila isterinya tiba-tiba muncul di tepi tingkapnya.

Wanita itu dilihat terbang untuk mengejar kereta suaminya sebelum masuk ke dalam kereta melalui tingkap kerana ingin ikut sekali, sementara lelaki itu sedaya upaya cuba mengawal stereng.

Lakonan video tersebut membuat ramai geli hati bukan sahaja kerana dapat relate dengan situasi itu tetapi juga cara suntingannya yang menarik.

Dalam klip di sebalik tabir, ranting pokok digunakan untuk membuat kereta itu kelihatan seperti sedang bergerak sementara ada individu yang menggoyangkan selendang wanita itu untuk menandakan angin yang kuat apabila dia terbang di sebelah kereta dengan memanjat kerusi.

“Nampak lah kesanggupan dia…”

“SIAP ADAA KAPAL TERBANGG…”

“mmg nampak real…”

“No wonder awan tu dr td x gerak2…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*