Wanita Kongsi Cara Mudah Gantung Telekung, “Lahhh Baru Tahu…”

Selain daripada video kelakar dan menarik, Tik Tok juga sudah menjadi platform untuk ramai berkongsikan tips dan petua menarik untuk memudahkan orang ramai. Sama macam tips yang dikongsikan oleh wanita ini yang berkongsikan cara mudah untuk menggantungkan telekung.

Walaupun bunyinya kedengaran biasa, namun rata-rata wanita khususnya tidak menyangka ianya boleh dilakukan semudah itu. Malah ramai juga yang berminat untuk mencubanya memandangkan ianya nampak mudah dan menyenangkan.

wanita

Di dalam video yang dikongsikan ini, wanita itu memberitahu dia mempunyai satu cara yang mudah untuk menggantungkan telekung. Mengikut caranya ini, kaum wanita tidak perlu bersusah payah menghabiskan masa yang lama untuk melakukannya.

Sebaik sahaja selesai menggunakannya, wanita itu hanya mengambil penyangkut pakaian dan memasukkannya ke dalam kain yang dipakai. Selepas itu, penyangkut itu digunakan pula untuk menyangkut bahagian telekung yang sedang dipakai pula.

Menariknya, cara ini lebih mudah kerana ianya dapat dilakukan semasa si pemakai masih lagi memakai telekung itu tanpa perlu mengeluarkannya terlebih dahulu. Bukan sahaja mudah, malah ianya juga menjimatkan masa terutamanya untuk mereka yang kesuntukan masa.

Di ruangan komen, rata-rata netizen terutamanya kaum wanita turut kagum dengan idea yang dikongsikannya ini. Ada juga yang memberitahu mereka juga turut melakukan perkara yang sama setiap kali selesai menggunakan telekung di rumah ataupun di surau.

“Lahhh baru tau ni.”

wanita kongsi

“Tak pernah terfikir. Kalau rajin lipat-lipat sangkut…”

telekung

“Aku selalu buat dekat asrama sebab tak nak bagi kedut punya pasal.”

komen

“Saya ingat saya sorang je buat macam tu.”

tik tok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*