[VIDEO] Hanya ditinggal sementara, anj1ng tolak kerusi untuk cvri makanan undang lucu

Sesiapa sahaja yang mempunyai haiwan peliharaan di rumah tahu bahawa makanan yang diletakkan di atas meja tanpa bertutup tidak akan pernah selamat jika tiada yang mengawasinya.

Biasanya haiwan peliharaan akan cvri makanan tuan mereka sebagai tingkah laku naluri. Makanan dalam kehidupan liar sukar untuk didapati sehingga mereka perlu belajar mencari makanan di dalam tong s4mpah atau sem4k, dan tabiat itu tetap berlaku pada haiwan yang dibela di rumah.

Seorang lelaki ini telah membuktikan hakikat itu apabila dia menangkap anj1ng peliharaannya dengan senyap-senyap cuba cvri makanan di atas dapur ketika ketiadaannya.

Dalam video yang telah tular dengan 3 juta tontonan di Twitter, seorang lelaki yang sedang berada di dalam bilik ternampak anj1ngnya yang berdiri dengan dua kaki belakang sedang menolak kerusi ke arah kaunter dapur dengan kaki depannya.

Tertanya-tanya apa yang anak bulusnya itu cuba lakukan, lelaki itu berjalan ke bilik sebelah sebelum melihat anj1ngya itu telah memanjat kerusi tersebut untuk memakan makanan yang ditinggalkan di atas kaunter.

Tindakan lic1k anj1ng berkenaan mengundang geli hati ramai yang rata-ratanya turut memuji kebijasanaannya, sementara ada yang percaya bahawa perkara itu diajarkan kepadanya.

“Anj1ng takkan pandai buat benda ni melainkan…”

“Tak boleh nak marah…”

“Dia panaskan sekali ke?”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*