[VIDEO] Rider FoodPanda Rempvh Pagar Rumah Orang Gara-gara Dikej4r Anj1ng L1ar

Tugas menjadi rider ni bukanlah mudah, selain perlu menghadapi bah4ya ketika di atas lebuhraya, mereka juga terded4h dengan ris1ko lain juga.

Macam baru-baru ini, tular satu video menunjukkan seorang rider FoodPanda ced3ra sewaktu menghantar makanan di satu kawasan perumahan gara-gara dikej4r anj1ng.

Kejadian ini berjaya dirakam oleh CCTV sebuah rumah menunjukkan motosikal yang ditunggang laju oleh penghantar makanan itu telah mer3mpuh pagar rumah hingga menyebabkan rider tersebut terh3ntak dan terjatuh.

Turut kelihatan dua individu yang berada di dalam rumah tersebut sempat melarikan diri sebelum motosikal rider malang itu mer3mpuh pagar rumah mereka.

Difahamkan, kejadian tersebut berlaku apabila rider tersebut panik dan cuba larikan diri selepas dia dikej4r anj1ng l1ar.

Korang boleh tengok sendiri video dekat bawah ni, memang nampak kuat betul impak rempvhan ni.

Selepas terj4tuh, dapat dilihat rider tersebut cuba menenangkan diri serta menahan sakit selepas kemal4ngan itu. Namun tak dapat dipastikan tahap keced3raan yang dialaminya.

Rata-rata netizen yang melihat video ini turut menghulurkan simpati mereka dan mendoakan agar tiada keced3raan serius yang dialami oleh rider malang ini.

Allahu, kesiannya dia memang nampak sakit betul tu…

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Lobak Merah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*